Podle zahraničního webu TMZ zemřel herec v nemocnici v Pensylvánii na speciálním oddělení, kde se léčil s mnoha zdravotními problémy. Ve špitále Garrison strávil více než měsíc a podle jeho švagrové mu vypovídaly službu ledviny a játra.

Zanechal po sobě bratra Patricka, který nyní s manželkou Lindou truchlí a připravují též pohřeb a vše k tomu potřebné. „Můj bratr byl chlap, co miloval srandu. Užíval si společnost lidí a užíval si i život. Rád se bavil a rozesmával lidi až do úplného konce. Rozhodně nám bude chybět,“ řekl pro TMZ Patrick.

Největším hereckým počinem jeho bratra už bude navždy oblíbený snímek Karate Kid, kde si Garrison zahrál po boku Ralpha Macchia (57) či Pata Mority (†73). Ztvárnil tam Tommyho, jednoho z členů Cobra Kai dojo, kde se studenti učili násilným a neetickým způsobům karate.

Objevil se také v pokračování z roku 1986. Po dlouhé pauze se k filmové sérii vrátil v youtube pokračování Cobra Kai, které se točilo kolem hlavního záporáka Johnnyho Lawrence  v podání Williama Zabky (53). Robert se ale objevil též v seriálech Columbo, Četa v akci či MacGyver nebo ve filmech Lidská chyba a Hra na vraha.
Fotogalerie
15 fotografií