Na instagramu se Ashley pochlubila zamilovaným videem, v němž se svým manželem Justinem Ervinem (30) oznamují radostnou novinku. „Dnes je to devět let, co jsem si vzala lásku svého života. „Byla to ta nejlepší cesta s mým nejoblíbenějším člověkem na světě,“ radovala se z výročí Grahamová, která k němu dostala také krásný dárek - těhotenství.

To dvojice oznámila dost vesele, jelikož modelka zkrátka ukázala těhotenské bříško a manželé pak zvolali z plných plic: „Překvapení!" Známý filmař pak v dalším příspěvku svou milovanou ženu líbá na tvář a pyšní se obrázkem z ultrazvuku - tedy prvním snímkem nenarozeného potomka, jehož pohlaví ale slavný pár zatím neodtajnil. Možná že ho ostatně ještě ani sami neznají. 

Grahamovou tak po úspěšné dráže supermodelky a podnikatelky ve světě módy čeká nový úkol - stát se maminkou. Jistě svého těhotenství ale využije ke spolupráci s módní kolekcí pro nastávající matky. Podobně jako nedávno nafotila plavky společně se svou sestrou Abigail. Ta jí bude jistě oporou i nyní.

VIDEO: Ashley se cítí v plavkách opravdu dobře!

Video
Video se připravuje ...

Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře. Instagram.com

Fotogalerie
50 fotografií