Půvabná herečka prý s odtajněním těhotenství nějakou dobu váhala. „Kvůli mému věku a potratu během posledního těhotenství jsem se nechtěla připnout k tomuto potenciálnímu miminku moc rychle," přiznala Jovovichována instagramu, že když před 13 týdny novinku sama zjistila, zmocnila se jí řada pocitů včetně radosti i velkého strachu. 

„Samozřejmě to nebyla moc legrace a posledních pár měsíců jsme já i moje rodina byli jako na jehlách, čekali na výsledky různých testů a trávili většinu času po ordinacích," popisovala Milla s tím, že teď už si je jistá, že je vše, jak má být. Proto se nestyděla na sociální síti přiznat, že je „zase zbouchnutá".

„Díky Bohu, jsme v pořádku...A zjistili jsme, že jsme byli požehnáni s další holčičkou!" prozradila hrdě maminka dvou holek - Ever Gabo Andersonové (11) a Dashiel Edan Andersonové (4). Obě má s třetím manželem, filmovým režisérem Paulem W. S. Andersonem (54).

„Každopádně přejte mně i miminku štěstí. Posílám vám hodně lásky a já vás budu informovat o pokrocích," dodala na sociální síti představitelka Milady z nového zpracování Tří mušketýrů. Ta otěhotněla i před pár lety, ale bohužel zhruba v polovině musela podstoupit nouzovou operaci během natáčení ve východní Evropě, a tak o dítě přišla.

Fotogalerie
42 fotografií