Do Česka se chystá kapela Amy Winehouse Band, která se od ostatních revivalových kapel liší tím, že v ní jsou všichni členové původními hudebníky zesnulé zpěvačky. Lídrem kapely je baskytarista Dale Davis, který s Amy nejen hrál, ale také patřil mezi její nejbližší přátele. 

„Byla úžasně talentovaná a pracovalo se s ní velmi dobře. Všichni víme, jak dopadla. Poslední dva tři roky nebylo lehké se s ní postavit na pódium. Ale doufal jsem do poslední chvíle, že se dá dohromady," prohlásil britský hudebník. 

Dalšími členy v kapele jsou kytarista Hawie Gondwe, bubeník Nathan Allen a saxofonista a flétnista Jim Hunt. Na hudebním koncertě samozřejmě nemůžou chybět hlavní vokály, o které se postará italská zpěvačka Alba Planová. Ta sklízí ohlasy nejen díky skvělé technice a uvěřitelnému projevu, ale také tím, že se nesnaží Amy kopírovat. 

Show Forever Amy je velmi populární a daří se jí vyprodávat hudební sály po celé Evropě. Jedná se o důstojnou poctu zesnulé zpěvačce a bez zbytečných efektů má hlavní roli výborný zpěv a dobrá hudba. Koncert se uskuteční 27. dubna 2020 v pražském Divadle Hybernia a vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.

VIDEO: Rozloučení se zpěvačkou Amy Winehouse

Video
Video se připravuje ...

Rozloučení se zpěvačkou Amy Winehouse Youtube.com, hudba: Yellow

Fotogalerie
122 fotografií