Dokonalá figura, uhrančivý pohled a snad až hmatatelný sex-appeal. To jsou faktory, jimž může vděčit za nabytou slávu možná stejně jako nesporným hereckým i pěveckým kvalitám. A ještě jedna věc je pro ni příznačná. J-Lo, jak si i ona sama říká, nemohla dlouhé roky narazit na toho pravého.

Má dvojčata

První dvě manželství jí zkrachovala po pár měsících. To třetí s Marcem Anthonym (50) sice vydrželo dlouhých 10 let a vzešla z něj dvojčata Emme a Max (oba 11), ovšem i tento svazek skončil rozvodem. Pak přišli další muži a... další hořké rozchody. Když už se ale zdálo, že zdravý a fungující vztah není J-Lo souzen, zjevil se v jejím životě muž známý také pod zkratkou: A-Rod.

Klofla miliardáře

Tato přezdívka patří legendě tamní baseballové ligy MLB Alexi Rodriguezovi (43). Mimochodem, Rodriguezová byla za svobodna i Lopezové maminka. A-Rod letos v březnu požádal J-Lo o ruku, vyzbrojil se na to snubním prstenem za více než 100 milionů korun, což si hravě může dovolit – jen s pálkou v ruce vydělal půl miliardy dolarů a další těžké prachy mu jistě přitekly z reklam.

Žádný div, že Jennifer špitla: „Ano!“ Vedle Alexe jen kvete a doufá, že toto její štěstí nikdy neskončí.

VIDEO: Sexy videoklip Jennifer Lopez

Video
Video se připravuje ...

Sexy videoklip Jennifer Lopez youtube

Fotogalerie
86 fotografií

Více o narozeninách Jennifer Lopezové čtěte ZDE