Zpěvačka nejdříve postovala fotky z cesty na dovolenou. Cílová destinace byly Bahamské ostrovy. „Jedeme na víkend“, napsal si Alex k videu, na kterém JLo v cestovních leginách twerkuje zřejmě u nich „na dvorku“. Pak přišla zamilovaná fotka v letadle, nechyběl ani snímek v bikinách na bělostné pláži, na kterém špulila svůj pověstný zadeček. Alex selfíčko se svou milou pyšně pořídil. Už tahle fotka rozjela lajkovací šílenství, to nejlepší však mělo teprve přijít.

O pár hodin později Jennifer zveřejnila fotografii dotýkajících se rukou – jí a Alexe. Tu její ovšem zdobí prsten s obřím diamantem. Netřeba slov, JLo ji doplnila pouze několika srdíčky.

Fotografii zásnub zveřejnil na sítích také Alex. „Řekla ANO!“ připsal k fotce, na které zpěvačce, s níž začali tvořit pár před dvěma lety, navléká zásnubní prsten.

Pro Jennifer to bude již čtvrtá svatba. S posledním manželem, Markem Anthonym, s nímž vydržela v manželství deset let, má dvojčata Maxe a Emme.

Video
Video se připravuje ...

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny... Instagram.com

Fotogalerie
50 fotografií