Zpěvačka Susan Boyleová, od které by nikdo na první pohled nečekal perfektní pěvecký výkon, od svého působení v soutěži prodala přes pětadvacet milionů alb a na svém kontě má hned několik zápisů v Guinessově knize rekordů (například jako nejstarší žena na prvním místě hitparády s debutovým albem).

VIDEO: Susan Boyleová a její vystoupení v Britain’s Got Talent

Dva roky před šedesátými narozeninami se Susan nechala slyšet, že by ráda založila vlastní rodinu. To, že nemá vlastní děti, totiž považuje za největší zklamání ve svém životě. Ve svém věku už ale na miminko pomýšlet nemůže, a tak půjde cestou pěstounské péče. 

„Až se situace trošku uklidní, ráda bych vychovala formou pěstounství děti. Je mi 58, takže mám skutečně co nabídnout. Mám krásný dům, tak proč se o něj nepodělit,“ prozradila nedělnímu deníku The Sun.  

Po svém úspěchu v Britain’s Got Talent pravidelně pracuje s dětmi v rámci charitativních projektů, které pořádá. V roce 2013 například vydala charitativní singl, jehož výtěžek z prodeje putoval právě na podporu nezaopatřených dětí. „Nikdy jsem děti vlastní neměla, což je mi líto, ale děti naprosto miluji. Je s nimi legrace,“ dodala zpěvačka. 

Fotogalerie
52 fotografií