Nezaměstnané Brigitě Szelidové se před časem zhoutil celý svět. Přišla o milovanou maminku a přiznává, že se s její ztrátou dodnes nevyrovnala. „Všechno mě přestalo bavit, proto jsem musela udělat nějakou změnu, a hlavně sama se sebou. Zemřela mi maminka, která stála celý život při mně. Nesla jsem to těžko, ještě dnes, když se něco dozvím, tak jí chci zavolat a až pak mi dojde, že už tu vlastně není,“ svěřila se smutně Brigita.

Život si s ní pohrál!

Tím však výčet toho, jak si s ní osud pořádně pohrál, nekončí. „Měla jsem i zdravotní problémy, když jsem byla v osmém měsíci těhotenství, tak jsem šla na běžnou kontrolu a zjistili, že něco není v pořádku s děložním čípkem. Po operaci a dlouhém léčení jsem se dala do pořádku,“ povyprávěla životní příběh porotcům X Factoru Brigita. Když pak zpívala svou píseň, porotci její výkon sledovali s úžasem.

Brigita rozhodně patří k favoritům soutěže, což ještě samozřejmě neznamená, že vyhraje. Pokud by nezvítězila, potkal by ji v soutěži stejný osud jako Susan Boyle, jež také zůstala stát před branou vítězství.

Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

XFactor: Tato žena vás zaručeně rozpláče! FTV Prima