Podle zahraničních médií tvoří nyní blondýnka pár opět s dýdžejem! Tentokrát se ale prý nezakoukala do Švéda, jakým byl Avicii, ale pro změnu do dánské hvězdy Mortena Breuma (37). Podle zdrojů dánského časopisu HER & NU byl Morten nedávno spatřen, jak si ruku v ruce vykračuje s krásnou dívkou. A tou by měla být údajně právě Kačerová.

Jejich vztahu či přijmenším nezávaznému flirtíku nasvědčuje i to, co se nyní děje na Terezině profilu na instagramu. Zveřejnila totiž fotku sebe se svým malým synkem a posléze aktualizovala popisek, v němž oznamovala: „Tuhle fotku si dal Morten na pozadí." On její slova následně potvrdil a ještě připojil smajlíka se srdíčkem.

Ovšem jen oni dva teď asi ví, jak to mezi sebou mají a zda je to vážné. Dánský umělec Breum se ostatně zatím neusadil, žije sice v Los Angeles, ale kvůli kšeftům je často na cestách po celém světě. Modelka, která je původem Češka, se též cestování nebrání. 

Ostatně podobně migroval kvůli svým show i Avicii (vlastním jménem Tim Berling), s nímž Kačerová žila a vychovávala s jeho pomocí svého synka z předchozího manželství. Údajně chtěli mít i společného potomka, ale bohužel hudebník bojoval s depresemi a dalšími problémy a jeho životní příběh skončil sebevraždou v Ománu. Modelka si pak mohla oči vyplakat a na sociální síti odhalila své city k Aviciimu. Zdá se, že teď už začala znovu žít... 

VIDEO: Slavný hudebník (†28) nedokázal před smrtí udržet otevřené oči. Avicii byl viditelně utlumený

Fotogalerie
86 fotografií