Jasmina Alagičová se paní Vrbovskou stala 18. května. ANO si řekli na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy. „Svatbu jsme nijak naplánovanou neměli. Žádné přenášení přes práh, rozbíjení talířů a další podobné zvyky jsme nedělali. Prostě jsem se před svými nejbližšími oženil, a to je pro mě nejvíc. Bylo to tak emoční, hlavně obřad a slib, kde jsem zažil něco, co už v životě nezažiju," řekl pro Čas pro ženy.sk Patrik Vrbovský.

Poprvé v životě žiju se ženou a poprvé se vedle ní probouzím a vstávám, což jsem nikdy před tím nezažil. Před třemi roky byla pro mě kariéra na prvním místě, ale to už není. Teď mám ženu a brzy se nám narodí dítě, to je smysl mého života," tvrdí rapper, který před Jasminou žil sedm let se zpěvačkou Darou Rolins. Zřejmě měli oddělené ložnice, nebo spali každý v jinou dobu, když se vedle ní nikdy neprobudil...

V rozhovoru padla otázka na výchovu syna. „Přál bych si, aby to nebyl rozmazlený ufňukanec. Chtěl bych, aby byl sám sebou, hájil slabší, byl zdravý a sebevědomý. Ale to se teď těžko říká, prostě ho budu vychovávat, jak to přijde, a budu se snažit, co nejlépe," dodal Rytmus.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií