Pro fanoušky zpěvačky byl rozchod s Mlátilíkem celkem velký šok, protože Celeste se během vztahu se zámožným podnikatelem nechala dokonce několikrát slyšet, že by si přála mít děti a být mladou maminkou. To teď ale určitě na programu dne nebude, protože zpěvačka se prý do dalšího vztahu jen tak hrnout nebude. Rozchod oznámil pár před čtrnácti dny na svých sociálních sítích.

„Děkuju za všechno, lásko. Bohužel každá dobrá věc musí jednou skončit. Děkuju za krásný rok. Přeji ti jen to nejlepší, nejmilejší a nejhezčí. Ať je tvůj život nadále plný lásky a štěstí," napsala čtyřiadvacetiletá zpěvačka na svém instagramu. Tím se pro Celeste tato životní kapitola uzavřela a detaily rozchodu rozebírat nechce a nebude. 

„Nemůžu a nebudu. Respektuji jeho soukromí, protože je pravidelnou tváří Markízy, konkrétně Telerána. Není na místě, abych se k tomu vyjadřovala. Můžu říct, že jsme stále kamarádi. Doufám, že to takto vydrží," prozradila zpěvačka slovenskému deníku Nový čas. 

Ročního vztahu ale zpěvačka nelituje. „Každý vztah do života ženy něco přináší. Vůbec to nevnímám jako ztracený čas. Možná je čas na delší pauzu. Trošku vydržet a být nějaký čas nezamilovaná," přemýšlí nahlas rodačka ze Švýcarska.

Do dalšího vztahu se tak zpěvačka jen tak hrnout nechce. Jak sama říká, vystačí si s prací a kamarády. „Bráním se tomu, protože osudový chlap neexistuje. Existuje jen tvrdá dřina z obou stran, aby ten vztah vydržel a fungoval dlouho. Jsem spokojená, mám hodně práce, dobrých kamarádů a sestru. Nepotřebuji hledat něco dalšího," uzavřela téma vztahy pro Nový čas Buckinghamová.

VIDEO: Dřív mluvila jinak... Jak to vypadalo, když zamilovaná Celeste Buckinghamová poprvé vyvedla přítele!

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Celeste Buckingham poprvé vyvedla přítele! Je to velký fešák Marketa Reinischová, David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
89 fotografií