John Travolta šokoval své fanoušky, když na svůj instagram před několika týdny zaslal fotografii s dcerou, na které je kompletně plešatý! Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a u fotografie se mu postupně nashromáždilo velké množství lajků, které překvapilo i jeho samotného. 

Vypadalo to, že se bude jednat jen o přechodnou záležitost, jak se ale později ukázalo, změna image je pro herce trvalá. „Oholil jsem to už na začátku roku 2019 a je to super! Všem se to líbí, tak jsem se rozhodl, že si to nechám," rozpovídal se o své razantní změně image magazínu People. Travolta navíc před pár dny veřejně vystoupil na udílení hudebních cen v Moskvě, kde nadchl přítomné novináře a fanoušky svým vzhledem.

Travolta se tak zařadil po bok hvězd jako Bruce Willis nebo The Rock, kteří se po oholení hlavy staly mezinárodními sexsymboly. A podle reakcí fanoušků rozhodně udělal dobře! „Fakt vám to strašně moc sluší. Slibte, že už to nikdy nebudete maskovat, pokud to nebude pro roli," zaznělo u jeho fotografie v diskuzi. 

Musím říct, Johne, že vypadáte fantasticky s oholenou hlavou. Moc vám to sluší. Přál bych si, abych taky vypadal tak dobře, ale řekněme na rovinu: Ne všichni můžeme být John Travolta, že?" hodnotí Travoltovu změnu jeho fanoušek. 

Šuškalo se, že inspirací pro zbavení se své kštice byl jeho kamarád, rapper Pitbull (38). „Pitbull byl jednou z mých inspirací, určitě. I když, takhle už jsem vypadal ve filmu Bez soucitu, roky zpátky. Nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, že bych se oholil, ale pak mi moje rodina poradila, abych to udělal."

„Já do toho šel a podělil se s tím svým fanouškům na instagramu. Reakce byla šílená, šlo to virálně, což bylo mnohem víc, než jsem od toho očekával. Cítil jsem se jako Zoolander," vysvětlil pro americký pořad Entertainment Tonight filmový Danny Zuko. 

VIDEO: Trailer k filmu Pomáda z roku 1978

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Pomáda z roku 1978 Youtube

Fotogalerie
73 fotografií