Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity, když je ještě nikdo neznal: Striptér Channing Tatum s holým zadkem nebo DiCaprio v reklamě na žvýkačky

/
  • Co dělaly celebrity, když je ještě nikdo neznal?
    25. října 2015 ● 16:40

    Pamatujete ještě, jak se kdysi Jaromír Jágr (43) objevil v reklamě na žvýkačky? Naše hokejová hvězda ale rozhodně není sama, kdo má ve své kariéře podobný zářez. Ze zahraničních herců ve spotu propagoval žvýkačky třeba Leonardo DiCaprio (40). Které další celebrity začínaly podobně?

  • 1.

    Leonardo DiCaprio

    Psal se rok 1991 a na televizních obrazovkách se v reklamě na žvýkačku Buuble Yum objevil sedmnáctiletý klučina Leonardo DiCaprio. Těžko tehdy někdo mohl tušit, že za pouhých šest let se z Lea stane absolutní hvězda díky roli Jacka Dawsona v trháku Titanic.

    Leo DiCaprio v reklamě na žvýkačky
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Gwyneth Paltrow

    Dnes platí blondýnka Gwyneth Paltrow (43) za jednu z nejkrásnějších hereček a zářivými úsměvy rozhodně nešetří. V reklamní kampani na oblečení Esprit ale vypadá začínající Gwyneth jako hromádka neštěstí. Dramaticky působí i slogan vedle ní: „Co bys udělala? Já bych do každé střední školy v Americe rozeslala kondomy.“

    Gwyneth Paltrow v reklamě pro Esprit
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Channing Tatum

    Krasavce Channinga Tatuma (35) známe ze snímků Let’s Dancem G.I. Joe, Navždy spolu či Bez kalhot. Právě poslední zmíněný film je inspirován Tatumovými zkušenostmi z doby, kdy si mohl o herecké kariéře pouze nechat zdát a vydělával si jako striptér.

    Channing Tatum během dní, kdy se živil jako striptér.
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Penélope Cruz

    Herecký debut Penélope Cruz (41) přišel, když jí bylo pouhých patnáct let. Objevila se ve videoklipu písně „La fuerza del Destino“ (Síla osudu) španělské popové kapely Mecano. Jen o dva roky později už se před kamerou i svlékla pro francouzský televizní seriál. Od té doby byla už jen otázka času, kdy tahle sexy kočka dobude svět.

    Penélope Cruz v hudebním klipu
    Autor: Profimedia

  • 5.

    John Travolta

    Tanečník a herec John Travolta (61) se proslavil v roce 1978 rolí frajera Dannyho v muzikálu Pomáda. Zatímco v rámci děje mu sport vůbec nešel, v reklamě na deodorant o sedm let dříve Travolta ztvárnil jednoho z upocených basketbalistů.

    John Travolta (vlevo) propagoval deodorant.
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Cindy Crawford

    Bývalou manželku Richarda Gerea (66), herečku a supermodelku Cindy Crawford (49), objevil fotograf pro modeling už v šestnácti letech. Objevovala se na titulních stránkách časopisů Vogue či Elle, nikdy ale nepohrdla ani reklamou. Objevila se ve spotech firmy Pepsi a její tvář vykukovala i z plakátů inzerujících produkty značky Moulinex. Od mikrovlnky přes žehličku až po mixér, na vše lákala právě Crawford.

    Cindy Crawford tváří firmy Moulinex
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Dustin Hoffman

    Dokonce i takové herecké eso jako Dustin Hoffman (78) začínal v reklamním spotu. Rok před komedií Absolvent, která ho vystřelila mezi hvězdy, propagoval Hoffman auta značky Volkswagen.

    Dustin Hoffman prodával auta.
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Halle Berry

    Čím odstartovala kariéru herečka Halle Berry (49)? Vzhledem k tomu, že byla dřív považována za nejkrásnější Afroameričanku své doby, vás možná ani nepřekvapí, že v roce 1985 zvítězila v obdobě soutěže Miss Amerika pro teenagerky.

    Halle Berry jako Miss Teen All America
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Ben Affleck

    Také Ben Affleck (43) se uchýlil k roli v reklamě, když ho ještě v podstatě nikdo neznal. Ve spotu pro fast food Burger King zahrál mladíka, kterému omylem zavolá cizí dívka, která si chce objednat jídlo. Ben v naději na seznámení s dovozem souhlasí, ale nakonec mu známost překazí další telefonát.

    Ben Affleck v reklamě na Burger King
    Autor: Profimedia

    Fotogalerie
    11 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy