Bisexuální hvězdičce Belle Thorneové bude slovo monogamie patrně naprosto cizí. Preferuje totiž vztah ve třech. Minulý rok v říjnu otevřeně přiznala, že více jak rok udržuje dva paralelní vztahy, jak s youtuberkou Tanou, tak s notně kontroverzním rapperem, který si říká Mod Sun.

„Tomu, co my tři mezi sebou máme, nejspíš nikdo jiný nemůže rozumět,“ psala tehdy na twitter herečka známá například z romantického dramatu Půlnoční láska, kde ztvárnila ústřední milostnou dvojici společně s Patrickem Schwarzeneggerem (25).

Půvabná Bella, která se nestydí na společenských akcích „vytasit“ s neoholeným podpaždím, se ovšem s Tanou před pár dny rozešla. „Budu ji navždy milovat, změnila můj život jednou provždy,“ svěřila se v USA populární youtuberka Tana svým fanouškům a dodala, že má naprosto zlomené srdce.

Na rozdíl od ní Bella dlouho citově nestrádala, spíše naopak. Už nyní se poohlíží po nějakém tom novém objektu zájmu! Na instagram nahrála fotku v rajcovní diamantové podprsence a napsala k ní jasnou výzvu: „Kdo chce být moje přítelkyně?“ A není nejspíš potřeba dodávat, že o zájemkyně rozhodně nouzi neměla…

Thorneová začínala svou hereckou dráhu jako „Disney dítě“ a vždycky působila jako hodná holka. Až poté, co se osamostatnila, začala řádit... Objevila se přitom v celé řadě filmů a seriálů z produkce této světoznámé stáje, například v tanečním seriálu Na parket! společně se Zendayou (22).

Ta na rozdíl od Belly své slibně nastartované kariéry využila mnohem lépe a v současné době plete hlavu nejnovějšímu filmovému Spider-Manovi v podání Toma Hollanda (22). Rusovlasá kráska na sebe tedy alespoň poutá pozornost jiným způsobem – i když poněkud prvoplánovým.

VIDEO: Krásná Bella Thorneová zářila na červeném koberci 

Video
Video se připravuje ...

Bella Thorne na červeném koberci Youtube.com

Fotogalerie
29 fotografií