Na surrealistickou dětskou oslavu se vcházelo skrze podivnou nafukovací hlavu, která měla být patrně Stormiina, rovnou skrze ústa. V hale pak nechyběl obří kolotoč, bazének s míčky pro batolata, les plný umělých motýlů a (živých) tančících víl, a spousta pastelových barev na kýčovitých ozdobách, vše v duchu karnevalu nebo snad zábavního parku – což bylo téma této party.

Bankovních kont rodičů malé Stormi, tedy podnikatelky a modelky Kylie Jennerové a rappera Travise Scotta (26), se to ovšem nijak nedotklo. On je slavný zpěvák, o ní se nejčastěji píše jako o nejbohatší ženě v USA.

Malá Stormi na sobě měla červené flitrové šatičky a užila si kromě hromady dárků (například jí přišel darem balíček od firmy Chanel nebo Gucci) také živé představení velice oblíbené infantilní písničky Baby Shark. To na jevišti předvedli obrovští plyšoví žraloci a zatančili přesně jako v klipu. Děti se mohly věnovat také nejrůznějším hrám, například se házelo míčkem na cíl. Tím cílem ovšem byl obrázek Stormi s otevřenou pusinkou, do které se mělo házet. A Stormiin obličejík se objevil i na jednom z mnoha narozeninových dortů.

Hosté si mohli dokonce odnést ze Stormiina obchůdku i její „merchandising“, tedy balonky, trička a mikinky s nápisem „StormiWorld“. Logo SW na oslavě označovalo například také jídlo, tedy hamburgery s hranolky. Vše bylo zkrátka dohnáno ad absurdum.

„Bylo to trochu přes čáru,“ smála se v rozhovoru pro magazín E! Caitlyn Jennerová (69), původně atlet Bruce, otec Kylie a Stormiina babička, na červeném koberci před začátkem Pre-Grammy Gala.

Ostatně podívejte se na to „nadělení“ do naší galerie, uvidíte, že vám budou oči přecházet…

VIDEO: Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie.

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie. 

Fotogalerie
42 fotografií