Popová legenda Kylie Minogueová se domů vracela několik týdnů pořádně vyděšená, protože ji sledoval neznámý muž. Nejdříve ji na něj upozornili sousedé, kteří si ho všimli. Zpěvačce ho popsali jako podivného chlápka, co se motá okolo jejích pozemků.

„Nejdříve chodil od dveří ke dveřím a zkoušel zjistit, kde Kylie bydlí. Lidem se to zdálo samozřejmě podezřelé, a tak ji předem varovali," svěřil se zdroj deníku The Sun. 

„Ten muž mačkal tlačítko interkomu od jejího domu opakovaně po několik hodin a odmítal odejít," popsal nebezpečného muže. Bezradná zpěvačka nakonec zavolala na pomoc policii. Ti nejdříve mluvili s ní a poté i s údajným stalkerem, který byl v době jejich příjezdu stále u jejího pozemku. Neznámého muže ale policie nakonec nezatkla, pouze ho upozornila prvním varováním. 

Podobnou zkušenost jako Kylie měla v minulosti například i mladá zpěvačka Selena Gomezová (26). V roce 2012 zažila hrůznou zkušenost s mužem, který tvrdil, že se padesátkrát denně bavil s Bohem o jejím zabití. Nakonec si nechal sám od soudu vydat zákaz se k Seleně přiblížit. „Vím, že jenom soudní zákaz jakéhokoliv styku s Gomezovou mě donutí od ní zůstat daleko," uvedl tehdy.

Stalkery známých osobností se nevyplácí brát na lehkou váhu. V minulosti na to už doplatil třeba zpěvák John Lennon (†40), který byl svým stalkerem v roce 1980 zavražděn. Stejně nešťastný osud měla i latinská zpěvačka Selena (†23), kterou zastřelil dokonce prezident jejího fanklubu.

VIDEO: Kylie se rozpláče při rozhovoru po otázce na rakovinu

Video
Video se připravuje ...

Kylie se rozpláče při rozhovoru po otázce na rakovinu youtube.com

Fotogalerie
101 fotografií