Diane Kruger, herečka pocházející ze Západního Německa, se velice rozčílila, když zjistila, že snímky jejího roztomilého novorozeného děťátka obletěly svět. Přece jenom šlo o fotky, které byly pořízeny skrze sklo kavárny, a půvabná blondýnka, která se může honosit prestižní cenou z Cannes za roli ve snímku Odnikud, vůbec o jejich pořízení netušila.

Hvězda svérázné „tarantinovky“ Hanební pancharti pak na sociální sítě napsala emotivní vzkaz: „Sice chápeme, že někteří lidé jsou zvědaví na tvář naší dcery, my ale nechceme nic víc, než ji nechat vyrůstat v soukromí a bezpečí. Jsme stejní jako každý jiný rodič, chceme pro naše dítě to nejlepší.“

Dítě, jehož jméno si nádherná představitelka Heleny z hollywoodského velkofilmu Trója zatím stále nechává pro sebe, je jejím prvním potomkem. I ve svém pokročilém věku se tak stala Kruger prvorodičkou, což byl možná důvod, proč tenhle tajnůstkářský pár Dianino těhotenství vlastně nikdy veřejně neoznámil. Také porod proběhl „v závětří“.

Během propagace svého nového filmu Welcome to Marwem Diane pro zahraniční médium o dcerce řekla pouze to, že je strašně maličká. „Cítím se ale teď jako superhrdinka,“ dodala. Mateřství je pro ni zkrátka nová a úžasná zkušenost.

Oproti tomu Reedus, představitel drsných akčních hrdinů, už jedno dítě ze svého minulého manželství má – s bývalou modelkou Helenou Christensen (49)  si totiž pořídil syna Minguse Luciena (19). Mladý muž, stejně jako jeho slavná maminka (někdejší andílek Victoria‘s Secret), se před novináři ovšem nikterak neskrývá a naopak pracuje jako model.

VIDEO: Herec Norman Reedus v traileru na sci-fi hru Death Stranding

Fotogalerie
29 fotografií