Manželství oceňovaného herce a zpěvačky, jejíž hlas zazněl například na soundtracku k oscarovému filmu Precious, bylo podle všeho už od začátku poněkud divočejší. Do chomoutu vstoupili v roce 1997, o pouhé dva roky později se ale již chtěli rozvádět a De Niro rozjel sérii soudních stání, v nichž usiloval o péči jejich syna Elliotta (20). Pár se však nakonec usmířil a k rozvodu nikdy nedošlo.

V roce 2004 na důkaz své lásky obnovili svatební slib před nejbližšími přáteli, mezi kterými nechyběl například režisér Martin Scorsese (76), herečka Meryl Streep (69) či komik Ben Stiller (52), a renesanci vztahu potvrdilo i narození dcery Helen Grace (6) v roce 2012. Bok po boku se ovšem objevili naposledy v červnu tohoto roku na slavnostním předávání cen Tony v New Yorku a už tehdy to začalo vypadat podezřele. „Někdy věci nefungují tak, jak byste chtěli,“ vyjádřil se k tomu zdroj z blízkého De Nirova okolí.

A jak je vidět, nefungují tak moc, že neexistuje jiná možnost než rozvod. Pro De Nira to bude již druhé manželství, které se mu nevydařilo, a třetí vážnější vztah. Poprvé se rozvedl již v roce 1988 s půvabnou herečkou Diahnne Abbott (73), s níž má dva potomky, syna Raphaela (42) a adoptovanou dceru Drenu (47), a z krátkého vztahu s modelkou Toukie Smith (63) má dvojčata Juliana a Aarona (23). Ty jim ale v roce 1995 přivedla na svět náhradní matka.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Fotogalerie
14 fotografií