Novopečené mamince to v dlouhé květované sukni a obyčejném černém tričku velice slušelo, a společnost jí dělala celá rodinka, partner Danny Fujikawa (32) a její synové Ryder (14) a Bingham (7). Nejstaršího Rydera má z předchozího manželství s hudebníkem Chrisem Robinsonem (51), mladšího Binghama si pořídila s frontmanem kapely The Muse Mattem Bellamym (40). Oba chlapci dováděli mezi dýněmi s náhradním tatínkem, zatímco krásná Kate k sobě tiskla svou holčičku. Domů si nakonec na kolečku odvezli dvě veliké dýně.

Blonďatá herečka a její nejbližší v této sestavě vypadali jako reklama na dokonalé štěstí. A aby také ne. Sama Kate se před časem vyjádřila, že se po narození dcery hodlá věnovat spíše rodině, a od natáčení a filmových premiér si dá na nějakou dobu pohov. Pro dceru slavné matky bylo třetí těhotenství údajně nejnáročnější a nejvíce vyčerpávající – a nejenom proto, že se svůj jiný stav snažila do poslední chvíle tajit. Poprvé totiž zažívala ranní nevolnosti, předchozí dvě těhotenství se obešla bez nich.

Svatbu s muzikantem Fujikawou, umělcem britsko-japonského původu, prý herečka zatím neplánuje. A to i přesto, že spolu chodí již od roku 2016 a nyní svůj vztah zpečetili miminkem. Znají se však minimálně patnáct let. Kate se kdysi nechala slyšet, že je vousatý hipster nevlastním bratrem jejího nejlepšího přítele a dlouhou dobu byli jenom přátelé…  Mimochodem, neobvyklé jméno jejich dcery Rani je poctou Ronovi, otci Dannyho, který zemřel v roce 2012.

Video
Video se připravuje ...

Kate Hudson oznámila, jestli čeká holčičku, nebo kluka! Instagram.com

Fotogalerie
21 fotografií