„Už je tady! Všichni jsou v pořádku a víc šťastní ani nemůžou být. Naše rodina vám všem děkuje za lásku a požehnání, která naším směrem posíláte, my vám naše posíláme hned zpátky,“ napsala Hudson ve středu na Instagram a oznámila tak narození své dcerky. Ta přišla na svět již v úterý 2. října.

Herečka známá například z filmů Válka nevěst či Bláznovo zlato s partnerem, hercem a hudebním skladatelem Danny Fujikawou (32) pro svou holčičku vymysleli originální jméno Rani Rose. „Rozhodli jsme se naší dceři dát jméno Rani (vyslovuje se jako Ronnie) po jejím dědečkovi, Ronu Fujikawovi,“ prozradila Hudson s tím, že Ron je její zesnulý tchán.

„Ron byl velmi výjimečný muž, který nám všem moc chybí. Pojmenovat ji po něm je poctou,“ dodala na sociální síti dcera hollywoodské hvězdy Goldie Hawn, která zazářila například ve snímcích Přes palubu či Smrt jí sluší. Obě dámy se nedávno společně vyfotily, to měla ovšem Kate ještě pupek a miminko v něm. Teď už se zřejmě obě radují z přírůstku do již tak početné rodiny.

Kate už má totiž dva starší syny, staršího Rydera (14) zplodila s exmanželem, hudebníkem Chrisem Robinsonem (51), mladšího Binghama Hawna (7) pak s bývalým partnerem, zpěvákem a hudebníkem z rockové kapely Muse Matthewem Bellamym (40).

Její osud je tak dost podobný její matce, která byla vdaná hned dvakrát, v letech 1969–1976 za herce Guse Trikonise (80) a během let 1976 – 1982 za hudebníka Billa Hudsona (68), s nímž má syna, herce Olivera Hudsona (42). Teprve potřetí našla štěstí po boku kolegy Kurta Russella (67), s nímž žije »na psí knížku« od roku 1983. Také s ním zplodila syna a opět herce Wyatta Russela (32).

VIDEO: Tímto způsobem v dubnu herečka oznámila pohlaví miminka!

Video
Video se připravuje ...

Kate Hudson oznámila, jestli čeká holčičku, nebo kluka! Instagram.com

 

Fotogalerie
51 fotografií