„Jsem v životní fázi, kdy si říkám, že jsem pracovala od chvíle, co mi byly tři roky. Je čas mít děti a hodit se do klidu," tvrdila ještě loni v červenci pro časopis Marie Claire UK Dunst, která se už jako dítě objevila ve slavném snímku Jumanji.

Svůj plán ale nakonec dodržela jen napůl. Skutečně založila rodinu a partnerovi Jesse Plemonsovi (40), který je též herec, porodila v květnu syna Ennise Howarda. „Je to zdravý chlapeček a daří se nám všem dobře," prozradila pro magazín People o dítěti, které přišlo na svět ve čtvrtek 3. května v 20:16 v porodnici Providence St. John's v kalifornské Santa Monice.

Jenže místo, aby s ním Kirsten zůstala doma, vrhla se už nyní zpátky do práce. Již na konci září ji paparazzi vyfotili na place nového seriálu „On Becoming a God in Central Florida". Herečka byla ale sotva k poznání kvůli rozcuchaným a rozčepýřeným vlasům a falešným zubům, které jí přidělili v maskérně.

Kromě toho si herečka známá i z filmů Interview s upírem, Věčný svit neposkvrněné mysli či Wimbledon během natáčení hrála s miminkem. Jenže ne se svým vlastním pětiměsíčním synem, nýbrž se svou seriálovou dcerou. Těžko říct, jestli jí tohle jednou její skutečný potomek nevyčte.

VIDEO: Muži se kterými Kristen Dunst randila: Je to poměrně dlouhý seznam!

Video
Video se připravuje ...

Muži se kterými Kristen Dunst randila. Youtube.com_Hollywood Inside/BPŽ

 

Fotogalerie
39 fotografií