Největší úskalí těhotenství a šestinedělí jsou podle Sandry měnící se hormony, kvůli kterým se jí neustále měnily emoce, a tak si připadala jako na horské dráze. „To byla jízda... To se mi střídaly nálady z minuty na minutu. Divím se, že mě má můj kluk ještě rád,“ svěřila se pro Super.cz herečka známá i z filmu Špindl.

Přesto by ale svého synka, kterého s partnerem pojmenovali Vincent, za nic na světě nevyměnila. „Je to neuvěřitelná porce něhy, lásky, starostí a zodpovědnosti," popisovala okatá kráska své pocity.

„Mám to nejdůležitější v životě, syna. Konečně mi můj život dává smysl. Už neřeším pořád divadlo, castingy apod.," dodala Černodrinská, která už se ale opět vrátila do práce. Zatímco natáčí nový seriál, u kolébky s miminkem drží stráž buď partner, babičky a dědečkové, či teta Viola. Jelikož jsou se Sandrou dvojčata, jsou si hodně blízké a pomáhají si.

Violeta pak dokonce za sestru zaskočila i v Ordinaci. Sandra si tam během těhotenství zahrála Martinu, která za peníze odnosila dítě cizímu páru a potýkala se s násilnickým partnerem. Když už ale Sandra hrát nemohla, roli převzala právě Viola, aniž by diváci cokoliv poznali. Společně se pak obě sestry objevily před kamerou například v Rafťácích či seriálu Světla pasáže.

VIDEO: Sestry Černodrinské v Ordinaci hrály postavu, které se snažila doktorka Hanáková zachránit život a nasadila za něj svůj! Připomeňte si dramatickou přestřelku.

Video
Video se připravuje ...

Přestřelka v Ordinaci. Takhle zastřelí Hanákovou! TV Nova

 

Fotogalerie
37 fotografií