Půvabná herečka známá především z filmu Mumie předvedla své tehdy sotva patrné těhotenské bříško již na červeném koberci letos v dubnu. Vzhledem k jejímu pokročilejšímu věku je ale pochopitelné, že později už společenské akce nevyhledávala a raději se na miminko v klidu připravovala.

„Daniel a já jsem tak šťastní, budeme mít malého človíčka. Nemůžeme se už dočkat, až ho, nebo ji potkáme," radovala se manželka Craiga Weisz ještě před měsícem. Brzy poté přivedla na svět holčičku, jejíž jméno ale zatím slavná dvojice světu neprozradila.

Zatím ji veřejnosti ani oficiálně nepředstavili, ovšem ve středu je fotografové nachytali v ulicích New Yorku i s jejich malou princezničkou. Tu nesl na prohlídku k dětskému lékaři sám hrdý tatínek. Měl ji v dětské sedačce, která byla navíc jemně zakrytá dečkou, aby na miminko nefoukalo a nebylo na něj vidět. Zkrátka si ji představitel Bonda hlídal jako oko v hlavě. 

Není se čemu divit, vždyť holčička je prvním společným potomkem slavných manželů, kteří se seznámili v roce 2010 a soukromý svatební obřad pro čtyři hosty (jejich děti a dva rodinné přátele) oslavili už v červnu 2011. Zatímco Rachel má s bývalým snoubencem, režisérem Darrenem Aronofskym (49), syna Henryho (12), Daniel se pro změnu může chlubit dospělou dcerou Ellou (26). Tu má z předchozího manželství s herečkou Fionou Loudon.

VIDEO: Craigův český dabér Jiří Dvořák má teď trochu jiné starosti: Kvůli StarDance pije jak duha!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
39 fotografií