Slavný americký táta a jeho pohledný syn Liam – stejný výraz v obličeji, stejné pohyby, sesynchronizovaná chůze a stejné rysy v obličeji. Jakmile byste tuhle dvojku potkali na ulici, bylo by vám hned jasné, že se jedná o otce a syna.

Pánové si v Santa Monice, tedy jedné z částí Los Angeles, vyrazili na nákupy a Harrison Ford jako správný gentleman na sebe hodil elegantní kalhoty, košili a neopomenul ani doplňky. Zato jeho syn look příliš neřešil. Tepláky, mikina, ruce v kapse. S tím jistě jeho tatínek nesouhlasil.

Z mladého Liama ale roste pohledný muž, a tak je jasné, že stejně jako Harrison, tak i jeho mladší verze – jeho syn Liam, nemají nouzi o dámy. Otázkou je, zda Liam překoná svého otce. Harrison byl třikrát ženatý a má pět dětí Benjamina, Williarda, Malcolma, Georgiu a Liama.

A proč je Harrison pro ženy tak šarmantní? Není to jenom o sexappealu, který z něho stříká, ale velkou roli v tom hraje také jizva, kterou má na bradě. Tu má jako "památku" na autonehodu z roku 1968, takže vypadá jako velký rváč, což ženy samozřejmě přitahuje.

Fotogalerie
22 fotografií