Nela Pocisková své druhé dítě přivedla na svět na Velikonoční pondělí. Ale ne v porodnici, jak měla v plánu, ale cestou do ní. Herečka už začala rodit doma. A tak ji kamarádka naložila do auta a co nejrychleji zamířila do porodnice.

"Jelikož bylo miminko už na cestě, tak nestačily dojet na porodní sál. Nela tak porodila v autě směrem do ružinovské nemocnice. Všechno se událo v Ivanke v blízkosti Dunaje mezi známými obchodními sítěmi. Maminka i její malá dcerka jsou v pořádku. Děvčátko dostalo jméno Liana,“ řekl pluska.sk dobře informovaný zdroj. "Ještě je to celé velmi čerstvé, jsem šťastná. Jsme v pořádku a doufám, že i budeme. Děti jsou nejvíc, co může být," reagovala dvojnásobná maminka. V roce 2016 přivedla na svět syna Hektora. Tatínkem obou dětí je herec Filip Tůma (40). 

Slovenská zpěvačka před lety chodila s režisérem Jánem Ďurovčíkem, a tak získala hlavní roli v muzikálech Robin Hood a Osmý světadíl, které v Divadle Kalich režíroval. Po rozchodu se zamilovala do kolegy Filipa, s nímž hrála v seriálu Bouřlivé víno a vyhrála čtvrtou řadu taneční soutěže Let´s Dance.

VIDEO: Sexy Slovenka Nela Pocisková si splnila sen a nechala si zvětšit prsa. V Česku bude účinkovat v muzikálu Osmý světadíl

Video
Video se připravuje ...

Sexy Slovenka Nela Pociskova si splnila sen a nechala si zvětšit prsa. V Česku bude účinkovat v muzikálu Osmý světadíl Jan Jedlička

Fotogalerie
6 fotografií