Rihanna si na galavečer předávání cen Grammy v Madison Square Garden v neděli večer oblékla poměrně titěrné růžové šatičky z lehké látky. Přítomným pánům tím zřejmě udělala docela radost, ovšem pak se objevila na pódiu a rázem se stala terčem internetových vtípků.

Zazpívala totiž píseň s názvem Wild Thoughts (v překladu Divoké myšlenky) a spolu s DJ Khaledem (42) a Brysonem Tillerrem (25) totiž předváděla tanec Gwara gwara inspirovaný jihoafrickou kulturou. Vžila se do toho ale tak moc, že div nevypadla ze šatů!

Chybělo tak velmi málo a barbadoská kráska by ukázala všem divákům v sále i u televizních obrazovek své bujné vnady v plné kráse. Také její klín nehalilo zrovna moc látky, zejména při některých jejích kreacích. Na Twitteru a Instagramu se vzápětí vynořila spousta vtípků, které si braly na paškál její urputné snahy o tanec.

„Když ti tetička řekne, že o tom tanci nic nevíš,“ připsal jeden uživatel k fotce Rihanny. Někdo jiný si pak zase pohrál se slovíčky a k jejímu snímku dopsal písmena tak, aby její prsa vypadala jako dvě o a dohromady tak vznikl anglický výraz pro slovo třást se. Není divu, že když se pak zpěvačka vrátila pro ocenění, dorazila už v jiném outfitu. Ovšem i ten byl v oblasti dekoltu docela dost odvážný.

VIDEO: Rihanna po pražském koncertu rozjela mejdan v tramvaji

Video
Video se připravuje ...

Rihanna po pražském koncertu rozjela mejdan v tramvaji Blesk - Martin Hykl

 

Fotogalerie
78 fotografií