Odvážným tanečkem potěšila čokoládová kráska své krajany v pondělí na přehlídce Kadoomet Day, která je součástí každoročního festivalu Crop Over. Zpěvaččin kostým, který nenechával moc prostoru fantazii, tvořily titěrné bikinky ze šperků, stejné podvazky a síťované punčocháče zdobené flitry ve tvaru drobných perliček.

Model doplňovala okrasná barevná pera na zádech, vysoká čelenka s dalšími pírky a pár nalepovacích třpytivých ozdob na čele. Navíc díky modré barvě vlasů působila Rihanna skoro jako svůdná verze nějaké pohádkové bludičky.

Sama interpretka hitů Diamonds či Umbrella byla se svou podobou očividně velmi spokojená, jelikož sociální sítě plnila fotkami, na nichž dávala na odiv svou kyprou postavu. „Kdo je připravený na jízdu?“ připsala také k jednomu ze snímků, aby naznačila, že se chystá na karnevalu pořádně odvázat. O sto šest si ji fotili i návštěvníci karnevalu.

Rihanna působila šťastně a sebevědomě, což zahraniční média připisují jejímu údajnému vztahu se saúdským businessmanem Hassanem Jameelem. Navíc tanec a vlnění těla je pro ni zřejmě relaxem, který jí přišel vhod, jelikož má za sebou natáčení filmu Valerian a město tisíce planet.

V nejnovějším díle režiséra Luca Bessona (58) si barbadoská zpěvačka zahrála například po boku modelky Cary Delevingne (24). V dalších rolí se objeví také Dane DeHaan (31), Clive Owen (52) či Ethan Hawke (46).

VIDEO: Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu

Video
Video se připravuje ...

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu Instagram

Fotogalerie
34 fotografií