Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kritici se smějí, Macron si zve do paláce Rihannu. Mají řešit chudé děti

Autor: ČTK, pet - 
26. července 2017
08:08

Dnešní schůzka francouzského prezidenta Emmanuela Macrona a zpěvačky Rihanny se stala na sociálních sítích terčem kritiky, vtipů a karikatur. Přijmout hvězdu hudebního stylu R&B v Elysejském paláci se prezident rozhodl poté, co se na něj Rihanna obrátila na Twitteru s dotazem, zda Francie podpoří vzdělávání dětí v chudých zemích. Tomu je zasvěcena Rihannina nadace.

Pane prezidente, neumím zpívat a přitom se vykrucovat, ale můžete mne přijmout, abychom si mohli promluvit o právech zvířat?“ napsal například na Twitteru ironicky novinář Aymeric Caron. Podle francouzského tisku ovšem mnoho autorů kritických příspěvků nezaznamenalo, že Rihannina návštěva není samoúčelná a má humanitární rozměr.

Macron už v pondělí přijal zpěváka irské kapely U2 Bona, se kterým hovořil o možnostech boje proti chudobě. Bono se problému chudoby věnuje dlouhodobě.

VIDEO: Sobotka o neshodě s Macronem. Prezident má jiný pohled na migraci

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

iFender ( 26. července 2017 10:53 )

Jo,jo takhle dopadla ta slavna Francie.Zdegenerovany narod!Ceka je zkaza samozrejme ne zitra,ale postupne se k tomu dopracuji."Lepenka" byla posledni nadeje!Macron je jen velky "Tluchuba"!

nick55 ( 26. července 2017 09:49 )

Když si coby student a učitelka spolu začali, vypadala jinak. Dala mu " školu " a je hezké, že jsou spolu pořád, nikdo nemládneme. Paní má štíhlou figuru, není to žádná almaroidní postava - jen to chce volit jiné výstřihy, husté mikádo jí schovává krk a dělá ji to takovou připosraženou.

Nezadat ( 26. července 2017 09:25 )

Už mu nevoní stará kača a proto hledá obřízlou kaču?Už podle staré kači je vidět,že je uchyl.

Zobrazit celou diskusi