Tony Montana, který se živí natáčením dokumentů, uvedl, že se v roce 2003 stal obětí sexuálního obtěžování herce Kevina Spaceyho. Celý incident se údajně stal v hospodě v Los Angeles. „Šel jsem si pro pití a Kevin mě chytil kolem ramen. Říkal, ať s ním odejdu a pak mě násilím chytil za rozkrok,“ řekl Tony pro Radar.

To se šokovanému umělci vůbec nelíbilo. „Setřásl jsem jeho ruku z mých ramen, zaplatil jsem a odešel. Spacey mě ale sledoval na záchod. Tam ale byl jeden z jeho kamarádů a já mu řekl, že je načase odvést kamaráda domů. Skončilo to odchodem,“ popsal. „Nikomu jinému než svému psychologovi jsem o tom nikdy neřekl,“ dodal Montana.

Prvním, kdo Spaceyho obvinil z obtěžování, byl herec Anthony Rapp. Tomu se Kevin Spacey omluvil veřejně na sociální síti s tím, že si událost starou třicet let nepamatuje a že byl opilý. Mimo to také prozradil svým fanouškům, že je gay a že nyní bude žít gay životem.

Kevin Spacey není jedinou osobností Hollywoodu, která musí čelit obviněním ze sexuálního obtěžování. Filmového producenta Harveyho Weinsteina už z harašení a také ze znásilnění obvinilo více než 80 žen. Mezi nimi i herečky Rose McGowan, Angelina Jolie nebo Gwyneth Paltrow.

Fotogalerie
36 fotografií