Co naplat, Elvis je nadále jedním z nejslavnějších umělců a na žebříčku nejlépe vydělávajících mrtvých celebrit je čtvrtý, za sezonu 2015/2016 si připsal 600 milionů korun. Letos to vzhledem k výročí bude určitě víc, i díky Elvisovu týdnu. V jeho sídle se teď zadarmo prakticky ani „neu…“. Letos poprvé se platí u hrobu za noční vigilie. I za pouhý sraz fanoušků je nutné „zacálovat“ 10 dolarů (222 Kč), ostatní aktivity jsou dražší a dražší: a fandům to evidentně nevadí, jsou vyprodané i nejdražší VIP permanentky za 19, respektive 38 tisíc Kč.

Povídání o Elvisovi: rodina a přátelé: 555 Kč

Zavzpomíná exmanželka Priscilla Presley (72) a pár zpěvákových kumpánů z dětství i dospělosti. Podobné setkání s pár jeho spoluhráči vyjde na stejnou sumu.

Vzpomínky na krále rokenrolu Elvise Presleyho
Autor: Profimedia.cz

Přednáška »elvisologů«: 444 Kč

Elvis Presley – jeho začátky
Autor: en.wikipedia.org

VIP elitní balíček: 37 740 Kč

Všechny vstupy včetně rezervací do prvních řad, VIP recepce, doprava na koncert, stravenky za 3300 Kč, parkování, suvenýry v hodnotě 1100 Kč.

V Gracelandu na Elvise stále vzpomínají.
Autor: en.wikipedia.org

Koncert ze záznamu: 1443–5000 Kč

K hlavním událostem týdne patří »živý« králův koncert. Totiž na pódiu bude hrát orchestr, zatímco Presleyho hlas půjde ze záznamu. Za obdobné ceny dnes v USA koncertují nejpopulárnější živí hudebníci.

Elvis Presley – na vrcholu sil
Autor: en.wikipedia.org

VIDEO: Priscilla Presley: Zažijte Elvise tak, jak vždycky chtěl!

Fotogalerie
24 fotografií