Život mu zachránili chirurgové z nemocnice v Krnově skutečně na poslední chvíli. „Snídal jsem cigaretu, obědy vynechával a večer po vystoupení se nacpal. Tak jsem to dělal 20 let, než se mi zanítila střeva. Na sál mě vezli rovnou z vystoupení,“ prozradil Pavel Pavlevský.

Po dlouhé operaci se probudil a zjistil, že má na břiše sáček. „Myslel jsem, že je to drén, ale byl nějaký velký. Bohužel mi museli dát vývod, abych přežil,“ sdělil umělec. Střeva mu celkem čtyřikrát operovali. „Před 14 dny mi vývod zadělali, ale musím se ještě šetřit,“ řekl jeden z nejlepších imitátorů Krále rocku na světě.

Krnovský Elvis v průběhu nemoci odmítal vystoupení.  Před pár dny slavila jeho známá narozeniny a rozhodl se, že se vrátí na pódia. „Čekal jsem, že se uzdravím dříve, ale je to jedno. Musel jsem si nechat ušít nový kostým, protože staré mi byly velké. Jsem rád, že to mám za sebou. Nervózní jsem byl jen do chvíle, než začala hrát hudba,“ dodal Pavlevský.

Dva tisíce vystoupení

Pavel Pavlevský za svůj život absolvoval na dva tisíce vystoupení po celé Evropě. Zná řadu celebrit. „Zpátky do showbyznysu se těším, ale budu dbát na životosprávu. Nechci dopadnout jako můj vzor,“ pronesl zpěvák.

Fotogalerie
9 fotografií