Představitel Icemana v legendárním snímku Top Gun se měl 11. července v Tampě na Floridě účastnit promítání filmové verze své one man show s názvem Citizen Twain (v překladu Občan Twain).

O tom, že se nakonec žádná akce nekoná, se ovšem veřejnost dozvěděla teprve den předem. „Omlouvám se, že musím odložit show na Floridě až na prosinec. Nevyhnutelné rodinné záležitosti, které vyžadují mou přítomnost. Díky za podporu,“ vysvětloval na sociální síti Kilmer.

Na rodinné důvody se pak vymlouval i o dva týdny později, kdy na poslední chvíli vycouval z účasti na tradičním setkání fanoušků komiksů, videoher a milovníků žánrů sci-fi a fantasy Tampa Bay Comic Con. „Bohužel jsem musel zrušit návštěvu všech svých přátel tento víkend na Tampa Comiconu. Mám rodinné záležitosti, které musí být mou prioritou.“

Podle zahraničního webu Page Six se organizátoři akce pozastavili nad tím, jak herec změnil plány doslova na poslední chvíli. Ze stejného zdroje pochází i informace, že měla hollywoodská hvězda zazdít dokonce i slavnostní otevření své vlastní umělecké výstavy. To se konalo 20. července, ovšem Val se nedostavil a tvrdil, že ho „zdržel projekt.“

Náhlé hercovy absence a neurčité a vágní výmluvy přiměly jeho příznivce k úvahám, zda se náhodou nezhoršil Kilmerův zdravotní stav. Jeden z představitelů Batmana totiž před časem přiznal rakovinu, i když se vážné onemocnění snažil dlouho utajit a všemožně o své diagnóze mlžil.

 VIDEO: Youtuberce našli nádor na mozku, celou operaci natočila a uveřejnila

 

Fotogalerie
26 fotografií