Jacka Kilmera (22) potkala česká kráska v Americe. Od teenagerovských let cestovala Eva po světě jako modelka, nakonec se usadila v L. A. a začala točit videoklipy. V jejím prvním (krátkém) filmu Sound of Sun hrál dokonce Sean Penn (56) a nyní ji čeká režie prvního celovečerního bijáku. „Dostala jsem nabídku, která se neodmítá. Jde o adaptaci francouzského bestselleru. Moc se na to těším, přípravy už probíhají a práce začne hned, jakmile dokončím svůj poslední krátký film nazvaný Carte Blanche. Víc zatím nemůžu prozradit,“ říká režisérka, jejíž jméno zmiňují taková média jako i-D, Vanity Fair nebo Daily Mail. 

Ale nezůstane jen za kamerou. Ruku v ruce přišla vedle režijní i herecká nabídka. A rovnou role, v níž se zaskví vedle hvězdného Anthonyho Hopkinse (79). 

Ve společnosti hollywoodských filmařů a celebrit se Eva už několik měsíců objevuje zásadně po boku přítele Jacka Kilmera (22), syna hvězdného pilota Icemana z kultovního bijáku Top Gun (1986). Jack je rovněž začínající herec, za sebou má roličky ve thrillerech Palo Alto (2013), Stanfordský vězeňský experiment (2015) anebo akční komedii Správní chlapi (2016).

Do rodného Česka se tak vytížená filmařka nyní dostane jen sporadicky. Naposledy jsme ji mohli zastihnout na finálovém galavečeru Czechoslovak TopModel.

Kilmer porazil rakovinu

Ač to bezmála dva roky zatvrzele popíral, na konci dubna Evin potencionální tchán Val Kilmer (57) přiznal, že podstoupil úspěšný boj s rakovinou s krku. „Léčil jsem se dlouho a doteď mám oteklý jazyk, proto můj hlas nezní jako obvykle. Ale rehabilitace probíhá dobře a rakovinu už nemám,“ vzkázal fanouškům. Ty navíc před pár týdny ujistil, že na sobě kvůli druhému dílu Top Gunu, jehož natáčení má začít příští rok a ve kterém opět ztvární pilota Toma »Icemana« Kazanskyho, tvrdě maká. „Jsem fit a nachystaný jako zamlada. Pořád to mám v sobě,“ ubezpečil muž, který byl v letech 1988 až 1996 ženatý s anglickou herečkou Joanne Whalley (55). Spolu mají vedle již zmíněného Jacka (22) ještě dceru Mercedes (25).

Fotogalerie
25 fotografií