Hasselhoff na konci června zavítal na pár dní k našim sousedům v rámci prešovského festivalu Dobrý festival, kde vystupoval jako zpěvák. Kromě toho, že zapěl své největší hity, například píseň Looking for Freedom z roku 1989, zvládl rozdat i nějaký ten rozhovor. Moderátor a youtuber Boris Pršo si pro něj dokonce připravil poměrně netradiční úkol. Nechal ho ochutnat a zhodnotit pár slovenských dobrot.

Nejprve hvězda seriálu Knight Rider vyzkoušela korbáčky, tedy typ pleteného sýru. „Je to… dobré. Ale uzené,“ řekl nejprve stručně David, ale nakonec dal slané pochutině pozitivní hodnocení. Zato na arašídové křupky, jejichž obdoba se prodává i v Česku, se díval trochu podezíravě. Když se dozvěděl, že se jedná o oblíbený slaný mls na Slovensku, ujišťoval se: „Takže všichni tohle jí, když se dívají na televizi?“ „Jo všichni, když koukáme na Pobřežní hlídku,“ odpověděl mu laškovně Boris. 

I když křupky mu očividně zrovna moc nejely, svěřil se, kdy ho nejčastěji honí mlsná. „Můj nejoblíbenější čas na svačinku jsou tři hodiny v noci, protože vstanu a mám hrozný hlad, takže prohledávám minibar a hledám dobroty.“ Dokonce pak zavtipkoval, aby mu moderátor všechno jídlo nechal na později.

Velký úspěch měly u Hasselhoffa sladké sušenky. „Problém je, že když tohle v mém věku sníte, jde to rovnou na tloušťku,“ stěžoval si herec, který kdysi oslňoval svou vypracovanou postavou coby plavčík Mitch Buchannon. Na svůj věk ale vypadá stále velmi dobře, za což vděčí pravidelnému posilování.

Když pak okusil nám dobře známou Horalku, nechal se slyšet: „Vážně dobrý. Jo, je to skvělé.“ Neodolal proto a kousl si ještě párkrát. Další podobná sušenka s čokoládou mu podle jeho slov chutnala ještě o něco víc. „Tohle je moje nová neřest. Už nepiju, ale jím sladkosti,“ smál se David.

Pak se ale nestačil divit, co dalšího lidé na Slovensku a v Čechách jí. U bílých slaných lupínků se podivoval nad jejich světlou barvou i tvarem, ale proti chuti nic neměl. „To jde. Víc mi chutnaly sladké věci a ten sýr. Na chipsy úplně nejsem, “ vysvětloval s tím, že chipsy jsou pak vidět na bocích.

Jasný palec dolů Hasselhoff udělil sójovému suku. Nedůvěřivě si prohlížel žlutý váleček a podivoval se: „Co to je? Vypadá to divně! Nevím, jestli to chci zkusit.“ Poté opatrně zkoušel suk olíznout a nakonec se přece jen odvážil do něj kousnout. Okamžitě se mu zkrabatilo čelo. Chvíli přemýšlel a pak řekl jen: „Divné.“ Bylo na něm poznat, že tuhle cukrovinku už si znovu nikdy dobrovolně nedá.

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka
Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka. youtube.com, NBC

Fotogalerie
30 fotografií