Jordan si vyrazil na večeři do restaurace s pohlednou brunetkou. Během večera sklouzla konverzace na účesy a různé tvary vousů a bradky. V tu chvíli se Eve Betts rozhodla, že půjde s pravdou ven a Jordanovi se svěří se svým tajemstvím.

Mám ráda, když se věci říkají napřímo. Nemám žádné vlasy. Nosím paruku,“ řekla krásná vizážistka a sundala si dlouhé černé vlasy. Jordan s přítomnou servírkou zůstali jak opaření. „Mám tetování na hlavě,“ nenechala se rozhodit Eva a ukazovala jim obrázky.

„Proč nosíte paruku?“ divila se servírka, která byla v šoku. „Oh, bože,“ vysoukal ze sebe udivený Jordan. „Trpím alopecií, což znamená, že mi vypadávají vlasy,“ vysvětlila Eve a Jordan ji ihned pochválil, že jí to sluší i bez paruky.

Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodla dělat vizážistku, bylo to, čím jsem si prošla ve škole. Zažila jsem šikanu a všechno kolem toho,“ svěřila se. Její rodiče museli hodně šetřit, aby si Eve mohla dovolit pořídit decentní a věrohodnou paruku. „A táta musel hodně dřít, abych si mohla nechat udělat permanentní obočí,“ přiznala.

Ačkoliv ji Jordan ujišťoval, jak vypadá skvěle i bez paruky, k druhému rande už nedošlo.

Fotogalerie
8 fotografií