MTV Movie & TV Awards 2017 už zná své vítěze. Filmem roku se stala Kráska a zvíře (Beauty and the Beast) a jako nejlepší herečka byla vyhlášena Emma Watson, která si v tomto snímku vystřihla hlavní roli. Cenu převzala v asymetrických černo-stříbrných šatech, které byly v přísném protikladu k romantickým róbám z vítězného pohádkového filmu. Malá měňavá kolečka, kterými byly šaty posety, připomínala rybí šupiny.

Ostatně všechny celebrity, které se zúčastnily slavnostního večera, se předvedly v úchvatných modelech. Transsexuální modelka Gigi Gorgeous, která si akci nenechala ujít, ukázala svou dokonale přebudovanou postavu ve zlatých šatech.

Na udílení cen se dostavila i obézní herečka Chrissy Metz. Ta se kvůli výběru šatů stala terčem kritiků, ale nic si z toho nedělala. „Je to moje tělo a budu si nosit, co chci,“ vzkázala na sociální síti.

Událost si nenechala ujít ani krásná herečka Amber Rose, která své nepřehlédnutelné křivky vystavila v rudých šatech, a bylo velmi těžké se jí dívat pouze do očí. Díky sexy rozparku a hlubokému výstřihu byla neustále středem pozornosti a v červeném modelu jí bylo vidět rozsáhlé tetování.

Vizáží naopak překvapila modelka a herečka Cara Delevingne, která svou kosmickou krásou všechny šokovala.

Podívejte se také na bizarní tleskání Nicole Kidman na Oscarech.

Fotogalerie
56 fotografií