Frankl má vystupovat v pořadu How'd You Get So Rich (Jak jsi takhle zbohatnul?), v němž divákům prozradí tajemství svého úspěchu. Mezi jeho zásady patří například vždy se usmívat, být na ostatní milý a chodit včas. Pravda ale je, že se syn Britky a Maďara nejspíš narodil pod šťastnou hvězdou. Už odmalička miloval závody Formule 1, kterých se coby divák zúčastnil ještě v době, kdy ho maminka nosila pod srdcem. Místo za volant ho ale jeho otec posadil do bobu s tím, že bobování je v podstatě závodění na ledu.

Ukázalo se, že to bylo skvělé rozhodnutí. Nicholas se sportu začal věnovat a v roce 1994 spolu se svým týmem reprezentoval Maďarsko na olympijských hrách v Lillehammeru. Na olympiádu se vrátil ještě dvakrát, přičemž soupeřil i s týmem, v němž byl monacký princ Albert II. S ním tehdy Frankl navázal přátelství, které vydrželo dodnes. Stejně tak poznal i další významné osobnosti, které mu později pomohly, když spolu se svým dvojčetem Anabelle rozjížděl jedinečný business.

Společnost s názvem My Yacht (Moje jachta) poskytuje komplexní služby pro významné a bohaté klienty spojené s mnoha společenskými událostmi, například filmovým festivalem v Monaku. Na jachtě se uspořádá velkolepá párty, na níž se mohou navzájem potkat mnohé celebrity. „Hlavní myšlenka spočívá v tom přinést nejlepší, nejkvalitnější a nejluxusnější značky klientům, které si je mohou dovolit,“ vysvětluje Frankl, který zaměstnává zhruba 30 členů posádky, aby zajistil, že všechny události budou probíhat jako na drátkách. Mezi důležité členy týmu patří kapitán lodi, šéfkuchař a člověk, který ručí za bezpečnost.

Podnikání už Nicholasovi vyneslo značné jmění (v přepočtu na koruny by šlo o miliardy), o čemž svědčí i jeho častá přítomnost v Monaku. „Když tam chcete zůstat, musíte mít v bance aspoň milion,“ objasňuje Frankl, který svého bohatství využívá k cestování po světě. „Po cestě sbírejte vzpomínky a zkušenosti, ne materiální věci. Jednou si uvědomíte, co je důležitější,“ radí Frankl.

S fotkami z cest i pracovních akcí se ostatně Nicholas rád pochlubí na sociálních sítích i na oficiálních stránkách své firmy, a tak se sami můžete přesvědčit o tom, s kolika celebritami už se setkal tváří v tvář. Na jeho jachtě si večírků užívají například herec Matt LeBlanc (49) alias Joey z Přátel, závodník Formule 1 Jenson Button (37) či topmodelka Petra Němcová (37).

Video
Video se připravuje ...

Drsné výročí Němcové: 9 let poté, co utekla tsunami. Luboš Procházka, David Malík

Kráska, která pochází z Karviné, se dokonce na jedné z akcí pořádané Franklem setkala i se samotným Albertem II. (59) a jeho chotí Charleyne (39). Jak dokládá jejich společná fotka, oběma dámám to velmi slušelo. Co už ale na snímku vidět není, jsou jejich bosé nožky.

Jak totiž Nicholas prozradil, má jedno velmi zásadní pravidlo. Žádné podpatky, které by mohly poškodit podlahy na lodi. Všechny dámy jsou proto vždy žádány, aby si boty nechaly u dveří. Výjimku prý nedostala ani Petra, ani monacká princezna.

Fotogalerie
32 fotografií