Kdo se těšil, že za pár dní uvidí na vlastní oči svého oblíbeného komika Michaela Winslowa alias seržanta Larvella „Motor Mouth“ Jonese z populární komediální řady Policejní akademie, bude muset ještě chvíli počkat. Z technických důvodů se totiž přesouvají jeho česká představení alias seržanta Larvella „Motor Mouth“ Jonese z populární komediální řady Policejní akademie.

Původní brněnské představení v Sono Centru se z 9. listopadu přesouvá na 2. dubna 2017 a pražské představení ve Velkém sále pražské Lucerny se z 11. listopadu přesouvá na 3. dubna 2017. Místa představení zůstávají, pouze se mění jejich termín. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti nebo je možné je vrátit v místě zakoupení.

Herec Michael Winslow patřil k nejoblíbenějším postavám všech dílů Policejní akademie. Role seržanta Larvella Jonese ho také pořádně proslavila. Na jeho vystoupení může jít navíc kdokoliv. Show Michaela Winslowa v České republice je sice v angličtině bez tlumočníka, ale jeho hlasové kreace a pohybová komika jsou bez problémů srozumitelné.

Fotogalerie
5 fotografií