Klenot předvádí klenoty. Gisele je nepochybně překrásnou ženou, ne žádná vychrtlina jako některé jiné modelky. A když se tato krása spojí s elegancí luxusních šperků kolekce Vivara summer 2017, je jasné, že je to hodně sexy spojení, jak můžete vidět z nových fotografií.

Půvabná modelka má i mnohé další výdělečné aktivity, takže její příjmy se ani odchodem z přehlídkových mol nijak zásadně nesnížily… Gisele je na tom ostatně finančně už řadu let velice dobře, ze všech světových modelek nejlépe. V roce 2014 si vydělala úctyhodných 47 milionů dolarů (1,1 miliardy korun) a osmým rokem po sobě tak byla nejlépe placenou modelkou světa!

Její loučení s přehlídkových mol do modelkovského důchodu doprovázely v dubnu loňského roku v Sao Paulu slzy, ovace a objímání. Krásná Brazilka s německými kořeny se naposledy prošla po mole ve městě, kde její kariéra před 20 lety začala. Tehdy prohlásila, že se chce víc věnovat manželovi Tomu Bradymu a jejich dvěma dětem, zároveň ale bude nadále pracovat v módním průmyslu. Svému slovu dostála.

Oblé křivky

Gisele Caroline Bündchen objevila jedna modelingová agentura v roce 1994 v jejím rodném městě Horizontina na jihu Brazílie. V národní soutěži modelek pak skončila druhá a odstěhovala se do New Yorku, kde začala její oslnivá kariéra.

Její správně zaoblené křivky a zdravý vzhled znamenaly konec éry vyhublých modelek, které na molech dominovaly léta předtím. Gisele si zahrála i v několika filmech, např. v komedii Taxi (2004) či v romantickém dramatu Ďábel nosí Pradu (2006).

Není divu, že její kráse v minulosti podlehli i vyhlášení milovníci žen. V letech 2000 až 2005 měla například »techtle i mechtle« s hollywoodskou hvězdou Leonardem DiCapriem (41).

 

Fotogalerie
35 fotografií