Podobně jako loni George Clooney (54), nyní i DiCaprio překvapil svým rozhodnutím se usadit. Jeho snoubenka Kelly, která předvádí prádlo Victoria’s Secret, herci dokonale učarovala a podle webu TMZ.com si spolu rozumí jak v posteli, tak i po intelektuální stránce. Pár se zasnoubil již koncem září v italské restauraci na Upper East Side v New Yorku.

Před seznámením s Rohrbach ale Leo rozhodně nežil v celibátu. Naopak v minulosti partnerky střídal dost často. Obvykle lovil v modelingových vodách a vybíral si převážně blondýnky. Vážný vztah ho pojil v letech 1999–2005 s brazilskou supermodelkou Gisele Bündchen (35).

Vzápětí jeho srdce patřilo po šest let Izraelce Bar Refaeli (30), v roce 2011 ji však DiCaprio pustil k vodě. Další známost s modelkou Erin Heatherton (26) skončila v roce 2012 zhruba po roce, obdobně dlouho herec žil s Toni Garrn (23), se kterou se rozešli v loňském roce.

Občas ale Leonardo udělal výjimku a do srdce či alespoň do ložnice si pustil i tmavovlásky. V roce 1998 randil s čokoládovou kráskou Naomi Campbell (45), o rok později zase okouzlil herečku Kidadu Jones (41).

Šarmu Lea podlehly na čas dokonce i herečka Demi Moore (52) či zpěvačka Rihanna (27). Zde ale seznam nekončí. Na další úlovky DiCapria alias Jacka z Titanicu se podívejte v galerii.

Fotogalerie
67 fotografií