„Letěli jsme každý odjinud. Já s Malem (kytaristou Malem McNultym pozn. red.) z Manchestru a zbytek kapely z Londýna. Naše přílety mělo dělit jen deset minut. Když jsme ale v Praze přistáli, dozvěděli jsme se, že letadlo z Londýna kvůli technickým problémům vůbec nevzlétlo. Sice s několikahodinovým zpožděním, ale před půlnocí jsme se jich naštěstí dočkali,“ řekl se zjevnou úlevou zpěvák Slade Dave Hill, který už se těší, jak v Čechách a na Moravě následující čtyři dny stráví. 

„Moc volného času sice mít nebudeme, ale určitě aspoň do center měst, ve kterých hrajeme, vyrazíme. V minulosti jsme už pár vašich měst trochu poznali a obzvlášť jejich historické části jsou nádherné,“ pochvaluje Hill českou architekturu. „Víte, máme k vaší zemi vůbec úzký vztah, skvělé je i zdejší publikum, které nám na koncertech pokaždé vytvoři fantastickou atmosféru. Moc rádi tu hrajeme a moc rádi se k vám vracíme.“

Kapela se v České republice těší velké oblibě. Čtvrteční koncert v Brně je už vyprodán, další dva koncerty ale ještě nějaké fanoušky pojmout mohou. Pokud chcete lístky na sobotní pražský koncert, soutěžte o 3x2 vstupenky na našem Facebooku Blesk.cz.

Fotogalerie
2 fotografie