V pondělí Kim Kardashian zažila nejhorší den ve svém životě. Profesionální celebrita byla přepadena během svého pobytu v Paříži a okradena o šperky za miliony dolarů. Lupiči ji přepadli v luxusní rezidenci, kterou údajně vlastní její manžel Kanye West. Zloději vtrhli do vily, vyděšené Kim položili zbraň ke spánkům a spoutali ji ve vaně plastovými upínáky a lepicí páskou.

Otřesená Kim se po útoku  zabarikádovala s rodinou ve svém domě v New Yorku a Kayne West povolal do akce skupiny profesionálů, kteří jeho milovanou budou chránit na každém kroku. Na den ho ochranka, která čítá třicet drsných mužů, vyjde na 108 tisíc dolarů! Kim je tak nejstřeženější člověk planety! Tolik bodyguardů snad nedohlíží ani na prezidenta Spojených států.

Hair flip & eye roll at the same damn time!

Fotka zveřejněná uživatelem Kim Kardashian West (@kimkardashian),Zář 30, 2016 v 7:19 PDT

 No, a zatímco se otřesená Kim snaží dostat z pondělního šoku, ostatní se snaží vydělat na jejím neštěstí! Společnost PornHub vydala prohlášení, že dá neuvěřitelných 50 000 dolarů tomu, kdo přijde s bližšími informacemi o tom, co se za stěnami rezidence odehrálo.

 „Všichni z PornHub byli hluboce zarmouceni poté, co slyšeli o strašném incidentu, který se stal Kim v Paříži. Kim je členkou PornHub rodiny a my hodláme udělat vše, abychom zajistili, že všichni pachatelé budou potrestáni. Vyzýváme všechny fanoušky po celém světě, aby se spojili a pracovali společně na poskytnutí všech informací týkajících se zločinu, jedině tak můžeme zločince dopadnout,“ uvedl podle serveru Unilad viceprezident Pornhub Cory Price.

Je možné, že PornHub se opravdu snaží pomoci při vyšetřování, avšak vydané prohlášení trochu zavání reklamou a vypadá to, že na neštěstí jedné z největších hvězd sociálních sítí se stránka, která vydává filmy pro dospělé, snaží profitovat. Nehledě na to, že se Kim snaží, aby se na její lechtivý film, který natočila s Rayem J., zapomnělo.

Vše o přepadení Kim Kardashian naleznete: ZDE!!

Fotogalerie
22 fotografií