Celá akce má rysy loupeží proslulé gangsterské sítě, které Interpol přezdívá Růžoví panteři – podle krimikomedií s Peterem Sellersem. Ti mají na svědomí i větší majstrštyky, ale vždy se jedná o chytře naplánované loupeže klenotů.

Jejich modus operandi je vždy stejný – minimum času i násilí, dobré informace, převleky, maskování, bleskový únik. Zloději evidentně věděli, kam a po čem jdou. Kim v luxusní rezidenci, kterou její manžel Kanye West (39) údajně vlastní, přebývala už poněkolikáté. A pětice mužů v policejních oděvech tam vpadla, sotva z bytu odešly poslední návštěvy a Kim se uložila ke spánku. A hlavně: kdy ji nestřežil bodyguard Pascal Duvier (cca 42).

Onu noc totiž zůstal s jejími sestrami v klubu Arc. Bleskově mu zavolala kamarádka přepadené Kim Simone Harouche (36), která spala v další místnosti. Slyšela podezřelý hluk, zamkla se v koupelně a žhavila dráty. Pascal však byl tři kilometry daleko, a tak dorazil pár minut poté, co se partička zlodějů zdekovala na bicyklech.

Těm na celou akci stačilo šest minut. Kim namířili zbraň ke spánku a spoutali ji do vany plastovými upínáky a lepicí páskou. Nic jim nerozuměla, mluvili prý francouzsky. Bála se, že ji znásilní a zabijí, žadonila o holý život. „Vezměte si cokoli, ale nechte mě žít, mám doma malé děti!“ mumlala prý skrz pásku na ústech.

Bývalý bodyguard: Říkala si o to...

Lupiči prý řekli jediné anglické slovo: Ring! Zcela jasně šli po novém zásnubním prstenu s 20karátovým diamantem v hodnotě kolem 100 milionů korun. Ten jí manžel Kanye West (39) věnoval v srpnu a jehož fotek jsou plné její profily na sociálních sítích.

„Kim si o to říkala, když se pořád chlubí svými poklady a diamanty,“ řekl Daily Mailu její bývalý bodyguard Steve Stanulis a zkritizoval nedostatečnou ochranu celé rodiny. „Rezidence je poměrně bezpečná, někdo jim musel dát tip, že je sama.“

Poprvé od incidentu promluvil rovněž současný osobní strážce Kim Kardashian Pascal Duvier: „To, co provedli, je neuvěřitelný hnus! Máme nějaké tipy a stopy, najdeme si je, to jim můžu slíbit. Vybrali si nesprávnou oběť!“

VŠE O KIM KARDASHIAN NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
37 fotografií