„Samozřejmě že se stýkáme, mám je ráda, jsou to moji rodiče,“ uvedla Isabella v exkluzivním rozhovoru pro deník Daily Mail, aby dementovala spekulace, které se logicky množí již od září loňského roku, kdy rodiče chyběli u její scientologické veselky s počítačovým expertem Maxem Parkerem (29).

Bude herec dědou? Otcise prý termín dceřiny svatby nevešel do diáře, proč chyběla máma(přitom se zrovna v Londýně nacházela!), nevysvětlila… „Všechno, co se o našich vztazích říká, jsou jen žvásty,“ říká Isabella.

S Maxem žijí skromně, v 1+1, ona jezdí malým fiátkem, on dokonce městskou dopravou. Od rodičů (společně mají odhadem asi 20 miliard korun) nechtějí nic. A kdy z nich udělají babičku a dědu? „Sama jsem ještě dítě. Ale už teď vím, že Max bude skvělý otec,“ uzavřela tajemně Isabella.

První partnerka: Tom byl kanec! Měli jsme sex, kdykoli to šlo!

Jakmile byla příležitost, »skočili na to«. První Cruisova partnerka prozradila, jaký byl tehdy Tom vášnivý milovník. „Měli jsme sex, kdykoli to šlo. Byl věčně nadržený, dělali jsme to i v autě mého táty, jednou i v garáži. Vzrušoval ho můj zadek,“ svěřila se Diane Cox, která s Tomem chodila dva roky na začátku 80. let, když oběma hrdličkám nebylo ani 20 let.

Fotogalerie
6 fotografií