O Andree se ví, že by chtěla větší rodinu a mít víc dětí. Sama řekla, že děti miluje a ráda si užívá i třeba děti svých kamarádek, kterým je dokonce i hlídá! Sama už má s manželem Danielem Volopichem syna Daniela (6) a dceru Vanessu (8). Teď se ale chce ještě věnovat práci.

„Ještě dva tři roky se chci věnovat práci, chci, abych byla já i moje rodina finančně zabezpečená. Mám teď opravdu hodně pracovních nabídek, které chci využít, a proto ještě není čas skončit,“ řekla úspěšná modelka slovenskému deníku Nový čas.

Že by měl její manžel finanční problémy a svou ženu nedokázal uživit? Tak to prý není! „Jsem zvyklá se o sebe starat sama, od patnácti let si sama vydělávám, a proto je pro mě důležité se umět finančně zabezpečit,“ pokračovala Verešová. „Manžel by se o mě dokázal postarat, ale já chci stát na vlastních nohách.“

Modelka se ale nevzdává ani plánů na větší rodinu! „Ještě rok dva nebo tři budu pracovat, a pak bych určitě byla vděčná za další dítě, které bych si chtěla užít už naplno,“ uzavřela pro Čas Verešová.

Jenom aby modelce plány nezkazil věk a příroda. Pokud bude čekat moc dlouho, mohlo by se stát, že už jí další dítě nebude dopřáno! 

Fotogalerie
7 fotografií