Loni si Andrea Verešová krapet postěžovala, že měli s manželem na Plese v Opeře hlad, letos dali raději přednost jarním prázdninám s dětmi na horách.

Myslím, že jsem svojí neúčastí o nic nepřišla. Ráda jsem dala šanci a prostor vyniknout i jiným děvčatům. Já už jsem se tolikrát stala královnou plesu, že mi to rozhodně nechybí, a skutečně si nemám co dokazovat,“ vzkázala Blesk.cz modelka ze Špindlerova Mlýna.

A to ještě netušila, že nekorunovanou královnou plesu se stala Simona Krainová, která na červeném koberci zazářila v šatech od Jany Pištějové, která je v posledních letech dvorní návrhářkou Andrey Verešové. Tu totiž slovenská modelka proslavila.

Simonu mám ráda, je to krásná žena a v šatech od Pištějové nepochybně vypadá krásně a je zaslouženou královnou plesu. Těší mě, že jsem se stala pro jiné inspirací a opakují po mně. To je pro mě největší vítězství a zadostiučinění,“ netajila se radostí Verešová.

Sama si navíc plesů teď užije až až. Za sebou má moderování na reprezentačním plese na Pražském hradě a příští víkend ji čeká účast na Česko-Slovenském plese v Obecním domě, který považuje za vrchol letošní plesové sezóny.

Fotogalerie
33 fotografií