Informaci zveřejnil s odvoláním na své americké zdroje britský deník The Sun. „Zjistilo se, že tato hvězda je HIV pozitivní. On sám to ale už ví několik let,“ uvedl zdroj. Právníci herce se nyní připravují na četné žaloby od bývalých milenek. Jedná se totiž o známého sukničkáře se spoustou žen na kontě.

A o koho tedy jde? Deník odmítl zveřejnit jméno tohoto herce kvůli případné žalobě, ale uvedl indicie. Mezi bývalky herce patří: jistá cenami ověnčená herečka, dále pobožná televizní hvězda, jedna z předních hollywoodských osobností s problematickou minulostí, mediální hvězda a nakonec i jedna glamour modelka.

Přátelé se prý snažili tohoto herce přesvědčit, aby se veřejně přiznal, ale on odmítl. „Mohlo by to změnit všeobecné chápaní HIV, protože je to heterosexuál,“ uvedl zdroj. Herec se ale bojí, že by to ovlivnilo celou jeho kariéru. „Obává se, že si ho lidé nebudou pamatovat jako velkého herce, ale jako někoho, kdo se nakazil touto nemocí.

Některá americká média spekulují, že jde o nejznámější hollywoodského sukničkáře Charlieho Sheena. Na známé hollywoodské sukničkáře se můžete podívat v galerii:

Fotogalerie
6 fotografií