Rebelka Miley Cyrus (22) je známá tím, že se často dost výstředně obléká a ráda šokuje. Podle toho to vypadá i u ní doma. Když totiž svou kamarádku vyfotila, jak luxuje, v pozadí odhalila i své dost výstřední křesílko ve tvaru stojícího prasátka. Jelikož není pašík asi moc příjemný na sezení, je na něm navíc ještě růžový polštář, též ve tvaru prasečí hlavy.

Zpěvačka dokonce na internetu vystavila i vlastní lůžko, když zveřejnila momentku, na které se její tři kočky spokojeně rozvalují a protahují právě v neustlané posteli paničky Miley. Kromě zvířátek se v posteli válí i růžová kytička z plyše, další plyšák zelené barvy a hlavně polštáře s motivem feferonkové pizzy. Právě ty někteří fanoušci Cyrus na Instagramu vášnivě komentovali. Jeden uživatel se do nich zřejmě na první pohled zamiloval a napsal, že je nutně co nejdříve potřebuje.

Zcela záměrně pak Miley na sociální síť umístila i selfie, na které stojí před dveřmi, kterým říká „omračující“. Má na nich totiž dost netradiční výzdobu v podobě fotografií, bankovek, plyšového medvěda a hlavně různých plastových cetek (banán, barevný nanuk, hrníček, lízátko, atd.) a kuliček, které hrají všemi barvami.

Něco takového byste ale těžko hledali u zpěvačky Taylor Swift (25). Ta totiž dává přednost klasičtější výzdobě. Na fotkách na Instagramu bylo z jejího příbytku možné spatřit velké točité schodiště, květinové záclony na oknech a perský koberec. Dokonce se na některých fotkách zdá, že má zpěvačka doma vnitřní jezírko.

S výstřední Miley má tak Swift společnou asi jen lásku ke zvířatům. Často totiž zveřejňuje snímky se svými dvěma kočičkami, které pojmenovala podle postav ze známých seriálů - Doktorka Meredith Grey (ze seriálu Chirurgové) a Detektivka Olivia Benson (z kriminálky Zákon a pořádek).

Střídmou elegancí svého domova mnohé překvapila i Lady Gaga (29), kterou vyfotil při uklízení její snoubenec Taylor Kinney (34), a odhalil tak interiér jejich bytu, ve kterém převládá kombinace černé a bílé barvy se zlatým a skleněným příslušenstvím.

Na dalších snímcích, na kterých Gaga cvičí, pak můžeme vidět také bílou koženou pohovku, nástěnnou televizi a fialové stěny v jejím obývacím pokoji. Při sklapovačkách na posteli zase diva ukázala kousíček ze své ložnice, která se odráží v zrcadlové skříni vpravo. Vlevo pak můžeme nahlédnout do další místnosti s bílým pianem a židlemi se zlatobílým pruhovaným polstrováním. V pozadí se pak na zemi povalují mnohé boty na podpatku, na které si zpěvačka jako mnoho žen potrpí.

Fotogalerie
10 fotografií