Clooney si s manželkou, právničkou přes lidská práva Amal (37), budují hnízdečko lásky ve vesničce Sonning v britském hrabství Berkshire. Právě zde mají totiž rezidenci s devíti ložnicemi v hodnotě zhruba 360 milionů korun.

I před rekonstrukcí se jednalo o luxusní sídlo s vlastní posilovnou a saunou. Vždy je prý ale co vylepšovat, a tak se z dosud poklidné vesničky stala doslova stavba. Týdně zde projede kolem dvaceti nákladních aut a bagrů. Všechny vozy míří právě ke Clooneyovým.

Z náhlého ruchu a chaosu zrovna nejásají sousedé slavných manželů. „Dřív jsem si mohla dvakrát za den dopřát krátkou procházku vesnicí a kolem řeky. Teď se zdráhám i vyvenčit psa, protože netuším, co mě zase bude čekat,“ postěžovala si britskému Daily Mailu místní obyvatelka.

„Žiju zde 20 let a nikdy jsem nic takového neviděla. Absolutně jim chybí respekt a pohrdají námi, ostatními obyvateli. Má to opravdu dost špatný vliv na naši vesnici,“ rozohnila se žena.

V rámci přestavby vyroste kolem Clooneyho pozemku nové oplocení a hned deset bezpečnostních kamer. Slavný pár tak bude moci dohlédnout kamkoli na svém panství a zajistí si klid od nevítaných hostů.

Dále přibude také 18metrový bazén, domek u bazénu a tenisový kurt. Skleník vystřídá zahradní pergola s vířivkou a domácím kinem s dvanácti sedadly. George si už zřejmě maluje, jak zde bude pořádat soukromé premiéry svých nových filmů. Možná pozve i některé své další slavné sousedy. Nedaleko totiž bydlí například britská ministryně vnitra Theresa May, izraelský iluzionista Uri Geller či kytarista a zakládající člen kapely Led Zeppelin Jimmy Page.

Fotogalerie
9 fotografií