Fotograf Kevin Wilkes objevil staré fotografie, kde George Clooney pózuje při focení reklamy. Je mu 28 let. Na hlavě má hustou vlnitou hřívu tmavých vlasů, výrazné obočí, v uchu náušnici a stylovou koženou bundu. Dnes mu zůstaly pouze stejné oči, které jsou schopné vykouzlit neodolatelný štěněčí pohled nebo jiskru rošťáka. Vlasy shodil, náušnici odstranil a koženou bundu zahodil. Rozkošný byl ale i jako malý chlapeček.

Na počátku kariéry se herec podílel na několika ne příliš úspěšných projektech. Nízkorozpočtový film Krvavý surf byl propadák, Clooney se ale objevil také v seriálu Roseanne nebo ve filmu Sklizeň. Nejvíc ho proslavila role doktora Douga Rosse v seriálu Pohotovost. A pak se mu začaly nabídky hrnout. Bratříčku, kde jsi?, Dannyho parťáci nebo Gravitace. Nejenom tyto filmy mu vynesly nebeskou slávu. Momentálně jde do kin jeho nový film Země zítřka.

Přesto dlouho nemohl najít tu správnou partnerku pro život. To se změnilo před pár měsíci. Oženil se po krátké známosti s advokátkou Amal, se kterou tvoří jeden z nejkrásnějších párů Hollywoodu.

Fotogalerie
11 fotografií